Skip to main content

De DARA, oftewel de Dutch Association for Regional Anesthesia, is dé plek voor anesthesiologen om hun expertise in loco-regionale anesthesie te optimaliseren. Onze hands-on cursussen bieden de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en technische vaardigheden te verbeteren. Met als hoogtepunt ons jaarlijkse symposium in het eerste weekend van februari. Gedurende twee dagen is er een afwisseling van lezingen van internationale experts en hands-on workshops. Tijdens drinks by the fire en het walking dinner kun je hiervan nagenieten en netwerken met collega’s. De eerste dag sluiten we vervolgens  af met een gezellig feest. Door de NVA accreditatie wordt dit onvergetelijke weekend beloond met nascholingspunten.

Op 26 oktober 2005 zag de DARA het levenslicht dankzij het visionaire initiatief van Ruud Stienstra. De vereniging heeft als missie om dé overkoepelende kracht te zijn voor alle activiteiten rondom loco-regionale anesthesie in Nederland. De DARA vertegenwoordigt met trots de belangen van Nederlandse ESRA-leden, waarbij Luc Tielens als ambassadeur optreedt namens Nederland bij de ESRA.

Bestuur

Luc Tielens

Voorzitter
ESRA representative

Jorrit van Wees

Secretaris

Aaron John

Penningmeester

Gijs van der Veen

Algemeen lid
AIOS vertegenwoordiger
ESRA residents representative

Kom jij ons team versterken?

Gaat jouw hard ook sneller kloppen van loco-regionale anesthesie? En kijk je er naar uit om met een enthousiast team aansprekende evenementen en cursussen te organiseren? Laat het ons weten!

Bestuur